Hjemmesroboter ble det største robotmarkedet for skliringer

I robotapplikasjon er slipring kjent som robotrotasjonsledd eller robotglidring. Den brukes til å overføre signal og strøm fra baseramme til robotarmkontrollenhet. Den har to deler: en stasjonær del er montert på robotarmen, og en roterende del festes til robothåndleddet. Med en robotroterende ledd kan roboten oppnå endeløs 360 graders rotasjon uten kabelproblemer.

I henhold til spesifikasjonene til roboter, varierer robotglidringene mye. Vanligvis vil en komplett robot trenge flere robotglidringer, og disse gliringene har sannsynligvis forskjellige krav. Hittil har AOOD allerede tilbudt mange forskjellige roterende elektriske glideringskontakter til robotapplikasjoner, inkludert kompakte kapselsliringer, glidringer med hull, formkake-ringer, fiberoptiske roterende skjøter, elektro-optiske roterende skjøter og spesialdesignede glideringssamlinger .

Det største robotapplikasjonsmarkedet for slipringer er hjemmroboter -markedet i stedet for markedet for industrielle roboter. Normalt har industriroboter høyere krav til sliringer sammen med sine forskjellige arbeidsmiljøer og funksjoner. Relativt har hjemmeroboter mye enkle krav til gliringer. Ulike hjemmeroboter har også forskjellige funksjoner, for eksempel støvsugningsroboter, gulvskrubber, gulvmoppingsroboter, bassengrensningsroboter og takrengjøringsroboter, men alle har samme lille form og arbeidsmiljø, AOOD kompakte kapselglassringkontakter med sine liten størrelse, overlegen signaloverføringsevne og lave kostnader, er i stand til å tilfredsstille hjemmeboboters behov for uendelig 360 graders rotasjon fra den faste delen til den roterende delen.

news-1


Innleggstid: 11-11-2020