Økende etterspørsel etter glideringskonstruksjoner med stor diameter

Sammen med utviklingen av vitenskap og teknologi, har industrielt utstyr og enheter fra andre felt en tendens til å bli sofistikert og multifunksjonelt. Slipring som en vesentlig elektromekanisk del som gir pålitelig 360 ° uendelig rotasjon av kraft og signal mellom de stasjonære og roterende delene i stort industrielt utstyr, har blitt økende etterspurt i utstyr for bulkmateriale, utstyr for avløpsvann, sokkelkraner og ikke-destruktivt testutstyr, underholdningsturer, bagasjeskanner og disse store utstyrene. Dette utstyret er vanligvis veldig dyrt og fungerer i mange år, ved siden av arbeidsmiljøet er det vanligvis tøft og ikke lett å vedlikeholde, så de krever robuste og vedlikeholdsfrie gliringer. På grunn av dette store utstyret sin egen store dimensjon, krever de vanligvis en glidering med stor diameter for å matche systeminstallasjonen og med en gjennomgående boring i midten.

AOOD tilbød mange store gjennomgående glidringer til forskjellige utstyr som brannbiler, materiellhåndteringsutstyr, havnemaskiner og kraner. De fleste glideringene med stor diameter er utstyrt med en gjennomgående boring på opptil 120 tommer, pannekake -stil og trommestil er valgfrie som avhenger av systemets installasjon. Fiberoptiske kanaler og koaksialkanaler er tilgjengelige. Et av våre typiske vellykkede tilfeller er at vi leverte en glidering på ca. 79 tommer stor indre diameter for medisinske CT-skannere, den kan til og med oppnå høyhastighets dataoverføring under 300 o / min med vår berøringsfrie glideringsteknologi.

AOOD slippringer med stor diameter er stort sett spesialdesignet. Vi kan fleksibelt bruke vår fiberbørste-teknologi og ikke-kontakt-teknologi for å dekke kundens glidebehov med den laveste kostnaden.


Innleggstid: 11-11-2020